KEUNTUNGAN JADI AHLI SHAKLEE,DAPAT INCOME RM2000 SEBULAN


Masa Nad mula-mula buat keputusan nak mula bisnes, siyesly Nad cuma fokus nak ajak kawan-kawan bekerja tambah income dengan bisnes juga.

Setahun sahaja,ramai sangat ibu bekerja under team Nad yang ada income tiap bulan dengan Shaklee.
Tiba-tiba Nad terpikir
"Eh, kenapa aku tak tolong pulak suri rumah?"
Nahhhh! Allah datangkan Husna Zakaria. Suri rumah yang pemalu yahamat.

Tapi hasil petiran kilat sambar menyambar dari Nad, Husna dah berjaya dapat income 4 angka sebulan.
Alhamdulillah, ni boleh pulak bawa ayah pegi jalan-jalan sedut angin Langkawi.

Husna cakap dia ada ayah je skang,dia nak berbakti cukup-cukup untuk ayah. Padahal Husna tulis dalam dream board nak pegi bulan 12 ni tapi dia dapat pegi 2 bulan lebih awal. Hebat kuasa minda separa sedar dengan izin Allah.
Kamon lah! Jangan kenyit-kenyit sebelah mata ye dengan suri rumah. Dalam diam rupanya akaun bank menggemok.

Husna dah buktikan yang suri rumah pun mampu kutip income ribu-ribu.
Husna, aku nak pesan kat ko ni
" Ko redah je Husna, ko buat je keje ko. Segala apa yang ko rasa susah, tu yang ko nak kenang bila dah dapat apa yang ko nak. Jumpa di puncak kejayaan"

Salam Luv Getar 💓,
Mak Bintang









No comments:

Powered by Blogger.