PELEMBAB UNTUK KULIT KERING,DIJAMIN PUAS HATI


Nad terpanggil-panggil nak kongsi pengalaman menggunakan pelembab untuk kulit kering. Memang rasa puas hati sangat.Sejak umur 27, Nad dah mula rasa kulit makin kering. Agaknya disebabkan faktor usia yang meningkat.

Setiap kali letak krim di muka,terasa pedih pedih sampai ke ulu jantung. Masa tu ai mengaku memang guna krim timbang kilo.

Bukan nak jimat tapi sebab memang takde langsung pendedahan tentang krim timbang kilo ni. So kosmetik mana yang glemer,ai terus sebat.

Sadis betul.

Bila Youth Skincare ni keluar, Nad cuba guna mosturizer dia. 

Dah mula jatuh cinta.

Ekselen betul mosturizer ni. Kulit dulu bak kertas pasir dah jadi licin macam sutera China. 


pelembab untuk kulit kering ponds untuk kulit kering produk pixy untuk kulit kering kosmetik untuk kulit kering berjerawat pelembab nivea untuk kulit kering review pelembab untuk kulit kering produk olay untuk kulit kering night cream untuk kulit kering merk pelembab untuk kulit kering dan kasar review pelembab untuk kulit kering pelembab untuk kulit kering berjerawat merk pelembab untuk kulit kering dan sensitif pelembab wajah untuk remaja pelembab untuk kulit kering lancome pelembab lokal untuk kulit kering merk pelembab wajah yang bagus dan murah review pelembab lokal skincare lokal untuk kulit kering merk pelembab untuk kulit kering dan kasar pelembab nivea untuk kulit kering ponds untuk kulit kering pelembab untuk kulit dehidrasi merk pelembab untuk kulit kering berjerawat kosmetik untuk kulit kering berjerawat


Sekarang dah jadi pengguna Youth selama 4 bulan. Kalau tak pakai sehari,jadi teringat-ingat.


Ciri-ciri Youth Mosturizer yang bakal buat anda terngigau-ngigau :

1) Mempunyai SPF 50

2) Tesksturnya sangat lembut dan tidak melekit

3) Boleh digunakan sebagai alas mekap kerana ia memberikan efek glowing

4) Sangat jimat dan penggunaan hampir 4 bulan

Anda yang mempunyai kulit kering dan menggelupas tu, boleh lah gunakan pelembab untuk kulit kering ini. Jangan fikir anda sudah terlambat kerana peluang dapatkan kulit licin dan cantik masih terbuka untuk anda.

Jom ketahui macam mana untuk anda juga boleh atasi kulit kering anda dengan pelembab Youth daripada Nad.

Klik sini untuk terus hubungi NadArtikel berkaitan :


No comments:

Powered by Blogger.