PENGALAMAN MENGGUNAKAN YOUTH RADIANCE C + EJika sebelum ini Nad ada kongsikan mengenai pengalaman menggunakan Youth Night Cream, untuk entri kali ini kita berkongsi cerita mengenai Youth Radiance C + E.


Mungkin ada yang tak tahu RadianceC + E tu apa kan? Radiance C + E adalah salah satu produk yang terdapat di dalam skincare Youth.


Radiance didatangkan dalam bentuk seperti di bawah ini dan setiap bekas mengandungi 30 biji.APAKAH KANDUNGAN RADIANCE C&E?

Nad sendiri tertanya-tanya sebelum ini mengenai perbezaan Radiance C + E dengan produk Youth yang lain. Rupanya Radiance C + E mempunyai kepekatan Vitamin C dan E yang sangat tinggi.

Seperti yang kita semua tahu, Vitamin C dan E sangat penting untuk memelihara dan memulihara kulit kita. Jika anda adalah pengguna setia Vitamin C dan E, tentu anda dapat rasa perbezaan ketara pada kulit kan?

APAKAH KEPENTINGAN RADIANCE C&E KEPADA KULIT KITA?

Mestilah ada banyak sangat manfaat Radiance C + E ni. Antara manfaatnya adalah :

1) Memudarkan parut jerawat

2) Memudarkan jeragat

3) Memulihkan kulit yang mempunyai jerawat teruk

4) Membantu mencerahkan kulit

5) Sangat sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit sensitif

6) Melicinkan kulit dan memberi efek glowing

7) Melembabkan kulit

8) Mengurangkan kedutan di wajah


PENGALAMAN MENGGUNAKAN YOUTH RADIANCE C&E

Sebenarnya kita tidak perlu gunakan Radiance C&E setiap hari. Nad akan gunakan dalam sekali atau dua kali seminggu.

Apa yang Nad dapati ialah jeragat di muka makin pudar dan kulit tidak kering lagi.Walaupun Nad dapat kesan yang diidamkan, Nad masih tetap amalkan Radiance C&E. Masih tak puas dengan efek yang diberikan. Mestilah mahu lebih kan?

Jika anda juga berminat untuk tahu lebih lanjut mengenai Radiance C&E, jom segera hubungi Nad. Nad sedia membantu berikan konsultasi kepada anda.Nak beli Youth dengan HARGA AHLI?

Jom signup jadi AHLI SHAKLEE sekarang dengan yuran keahlian RM65 sahaja.

No comments:

Powered by Blogger.