5 KELEBIHAN YOUTH SKINCARE SHAKLEE YANG RARE,UNIQUE DAN EXCLUSIVE

11:43:00


RARE, UNIQUE,EXCLUSIVE 

Bukan setakat nama je unik tapi dalam Youth ni pun ada bahan premium yang unik dan exclusive tau.


Youth Skincare ni adalah satu-satunya produk skincare yang gunakan ANGGUR MUSCADINE. Biasanya produk lain hanya gunakan campuran tumbuhan bahan-bahan biasa je.




Siapa yang tahu tentang anggur muscadine ni mesti tahu manfaat nya. Kandungan antioksidan dalam anggur muscadine sangat tinggi dan memang sesuai sangat untuk memberikan kesan awet muda pada kulit.






Nak tahu kenapa Nad kata Youth Skincare ni rare?

1) Youth adalah satu-satunya produk di dunia yang bebas dari 2500 bahan kimia bahaya

2) Youth memberikan jaminan 100% kesan awet muda

3) Youth melalui kajian 8 tahun sebelum dipasarkan

4) Youth tidak diuji pada haiwan dan terbukti bebas dari kekejaman pada haiwan


5) Youth adalah satu-satunya skincare di dunia yang sesuai untuk semua jenis kulit.


Boleh bayangkan tak betapa hebatnya YOUTH ni.

Sebab tu sesiapa yang guna Youth mesti akan dapat kulit idaman dimana kulit dari tona gelap dah tukar makin cerah, kulit yang dulu banyak jeragat dah jadi makin flawless dan kulit yang berjerawat dah makin licin.

Tak mustahil lama-lama nanti terus jadi macam cinderella. Cinderella yang ada kulit halus mulus.
Eksaited tauuuuuu!

Jom korang kita glowing-glowing sentiasa.
Klik sini untuk terus order Youth.











1 comment:

  1. Multi Jet Fusion technology was developed by Hewlett Packard and works with a sweeping arm which deposits a layer of powder after which Portable Washer Dryer one other arm outfitted with inkjets which selectively applies a binder agent over the material. The inkjets additionally deposit a detailing agent across the binder to make sure exact dimensionality and clean surfaces. Finally, the layer is uncovered to a burst of thermal energy that causes the brokers to react. DLP or Digital Light Processing refers to a method of printing that makes use of sunshine and photosensitive polymers. While it is rather much like SLA, vital thing} distinction is the light supply.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.