7 PETUA WAJAH BERSERI-SERI SECARA ALAMI,TIDAK PERLU PERGI SPA

05:46:00
Kulit muka yang berseri-seri adalah impian semua wanita. Ye, tidak dinafikan ramai yang tergila-gilakan ingin kulit muka flawless, kulit muka licin dan kulit muka berseri-seri.

Akhirnya yang terjadi dengan mengambil produk sebarangan yang menjanjikan putih dalam masa 3 hari. Dah tentu-tentunya ia adalah produk timbang kilo yang mengandungi bahan kimia bahaya. Pastinya untuk jangka masa panjang, ia lagi merbahaya.Disini Nad ingin kongsikan 7 petua untuk dapatkan kulit muka flawless dan berseri-seri.


Bahan-bahan : Buah Anggur
Cara-caranya : Ambil buah anggur dan gosokkan di muka anda.


Bahan-bahan: Susu segar, garam dan kapur:
Cara-caranya : Ambil susu segar; tambah secubit garam dan jus limau sedikit. Ia akan membersihkan dan membuka liang kulit.Bahan-bahan : Tomato
Cara-caranya : Jus tomato, dicampur dengan jus lemon membantu menjaga muka lembut dan berseri-seri.Bahan-bahan : Serbuk kunyit, tepung gandum dan minyak bijan.
Cara-caranya : Bancuh ketiga-tiga ini dan jadikan sebagai satu adunan .Kemudian jadikan ia sebagai masker di muka anda.


Bahan-bahan : Madu dan perahan air kobis
Cara-caranya : Perahan air kobis dicampur dengan madu, kemudiannya sapu ke muka.Ianya sangat elok untuk menghalang kedutan.


Bahan-bahan: Perahan air lobak merah
Cara-carannya: Sapu perahan air ini di muka.

Bahan-bahan :  Madu dan serbuk kayu manis:
Cara-caranya : Bancuh 1 sudu serbuk kayu manis bersama 3 sudu madu. Kemudian, sapukan pada jerawat. Biarkan seketika sebelum dibasuh. Ia dapat membantu mengecutkan jerawat.SELAMAT MENCUBA....!!!!

No comments:

Powered by Blogger.