PRODUK VIRAL UNTUK HILANGKAN SAKIT JANTUNG,PATUTLAH RAMAI SERBU

08:58:00
Baru-baru ni Nad dapat berita mengenai sorang kawan yang meninggal akibat sakit jantung. Terkejut juga sebab umurnya masih muda dalam lingkungan awal 30 an. Yang buat lagi sedih, arwah meninggalkan 2 orang anak yang masih kecil. Alahai..kesiannya.

Memang betul lah, penyakit jantung ni datang tak kira usia. Sebab itulah kita ada ambil langkah pencegahan penyakit jantung dari awal lagi.Punca utama penyakit jantung adalah apabila saluran darah ke jantung tersumbat. Ia berkait rapat dengan jumlah kolesterol tinggi dalam darah.

Kalau nak tahu, antara tanda sakit jantung ialah cepat merasa letih, sesak nafas, kerap sakit kepala, dan denyutan nadi yang tidak teratur. Walau apa pun, perlu dapatkan pemeriksaan doktor untuk pengesahan.PRODUK UNTUK SAKIT JANTUNG

Produk viral yang Nad cadangkan ini ialah suplimen Shaklee. Ia bukanlah ubat tapi ianya boleh membantu untuk meningkatkan kesihatan jantung.

Produk itu adalah COQ-TROL PLUS daripada keluaran Shaklee. Dengan mengamalkan Coq-Trol Plus setiap hari, ia memang menjamin kesihatan jantung kita.
BAGAIMANA COQ-TROL PLUS MEMBANTU MENINGKATKAN KESIHATAN JANTUNG?

Antara manfaat Coq-Trol kepada jantung adalah :

1) Menguatkan otot jantung

2) Membantu jantung untuk mengepam darah ke seluruh badan

3) Mengurangkan risiko penyakit jantung

APAKAH KELEBIHAN COQ-TROL PLUS BERBANDING PRODUK SAKIT JANTUNG YANG LAIN?

1) Jumlah kepekatan yang tinggi untuk coq10 dimana kita tahu coq10 ni memang sangat diperlukan untuk jantung.

2) Ia dikombinasikan dengan resveratrol yang mana fungsinya adalah untuk mengurangkan keradangan salur darah, menggalakkan lapisan salur darah yang sihat,memberikan tekanan darah yang sihat dan mengekalkan kadar platlet yang sihat.

3) Dikombinasi dengan tokoferol yang bertindak sebagai antioksidan.

4) Mengandungi minyak zaitun yang telah dipatenkan bagi meningkatkan penyerapan.

5) Tidak mempunyai gluten


Seperti mana yang kita tahu, penyakit jantung adalah pembunuh utama rakyat Malaysia. Dengan mengambil Coq-Trol Plus ini, ia membantu untuk mencegah kita daripada mendapat penyakit jantung.Tapi kita mesti ingat, 80% penyakit jantung dapat dicegah jika kita mengamalkan pemakanan yang sihat, bersenam dan mengamalkan gaya hidup yang sihat.

Suplimen hanya membantu untuk meningkatkan tahap kesihatan. Yang lain terserah pada diri kita sendiri.

Nad tahu ramai yang berminat untuk cuba produk untuk sakit jantung ni. Jangan segan silu terus hubungi Nad untuk order.

SAYANGILAH JANTUNG KITA

NAD
CALL/SMS/WHATSAPPS 019-2639545
prop2102@gmail.com


No comments:

Powered by Blogger.