ATASI JERAWAT DENGAN SISIK IKAN,WAJAH CANTIK MALAH MAKIN TEGANG!

16:38:00
Nad bukanlah tergolong dalam mereka yang mempunyai banyak jerawat. Tapi bila ada jerawat seketul yang tumbuh, mesti rasa moody je memanjang. Tambah-tambah kalau jerawat tu jadi makin membesar dan bernanah.

Memang patutlah mereka yang mempunyai banyak jerawat akan rasa stress. Yela, dahla rasa sakit, lepas tu jerawat tu nanti mesti akan berparut. aduiiiii..

Sebelum Nad sambung cerita dengan panjang lebar lagi, jom kita tengok apa definisi jerawat. Jerawat adalah gangguan pada kulit yang terjadi apabila minyak dan sel mati tersumbat dalam liang pori. Itu sebablah kita disarankan untuk mencuci muka setiap hari bagi menghalang pertumbuhan jerawat.

Kalau tanya Nad, Nad bukanlah seorang yang sangat rajin untuk menjaga kecantikan kulit muka. Nad berpegang prinsip "apa ada je", ahahah..

Nad pernah terlupa nak mencuci muka. Ala, sehari je pun terlupa. Memang sekejap je dah tumbuh jerawat. 

Sampai sekarang ni, Nad memang tak akan lupa nak basuh muka sebelum tidur. Takut naik jerawat lagi. Selain tu, Nad juga ada amalkan minum kolagen setiap hari.Kolagen yang Nad minum ni bukan dari rumpai laut tau tapi dari sisik ikan. Kenapa? Tak percaya kehebatan sisik ikan?

Tapi bukan calang-calang sisik ikan yang boleh buat kolagen. Sisik ikan ni diambil daripada ikan merah laut dalam.

Kepada mereka yang mempunyai masalah jerawat, Nad syorkan untuk cuba ambil Collagen Powder ni. Ianya kolagen yang sangat istimewa kerana mengandungi 7 ramuan utama yang lain.

Apa yang penting sekarang ialah ianya sangat selamat diambil untuk lelaki dan wanita.

Disini Nad senaraikan kebaikan Collagen Powder kepada kita :

1) Menjadikan kulit lebih tegang dan anjal

2) Meningkatkan kelembapan kulit

3) Mengurangkan kedutan dan garis halus pada muka

4) Menggalakkan kulit yang lebih cerah dan licin

Di usia Nad yang dah lebih 30 tahun ni, memang sangat perlukan kolagen, Bukan sahaja nak kulit bebas jerawat tapi dengan mengamalkan kolagen setiap hari ia dapat memberikan kulit awet muda.

Bagi mereka yang mempunyai parut dan jeragat di muka pun digalakkan untuk ambil Collagen Powder ini. 
Jika anda memerlukan info lanjut mengenai Collagen Powder, boleh terus hubungi Nad ye. 

NAD 
019-2639545
prop2102@gmail.com


No comments:

Powered by Blogger.