SUAMI BUANG UBAT TAHAN SAKIT AKIBAT ISTERI DAH JUMPA PENAWAR SAKIT KEPALA MIGRAIN

16:51:00
Hari ini Nad ingin berkongsi cerita mengenai sakit kepala akibat migrain. Nad sendiri alaminya selepas bersalin anak ketiga. Mungkin kerana berjaga malam sehingga menyebabkan migrain sakit kepala.
Sakit kepala migrain disebabkan banyak faktor seperti kurang tidur, stress dan faktor pemakanan juga boleh menjadi penyebab migrain dan sakit kepala.

DOKTOR SAHKAN ADA MIGRAIN

Pada mulanya, Nad tak tahu pun yang sakit kepala  ini disebabkan migrain. Akibat terlalu kerap sakit kepala, terus berjumpa doktor untuk rawatan lanjut. Doktor telah sahkan Nad mendapat sakit kepala akibat migrain.

 Migrain sakit kepala sebelah kiri atau kanan. Memang bahaya sakit kepala migrain ni kerana ada yang pernah terkena strok di muka akibat efek sakit kepala migrain.

Gambar sakit kepala migrain


Doktor ada berikan ubat penahan sakit bagi hilangkan sakit kepala migrain tapi kesannya cuma 
mengurangi sakit. Jika migrain datang lagi, perlu ambili ubat sebagai penahan sakit dan bukannya sebagai pencegahan sakit kepala migrain.

Entah macam mana, Nad rasa tak mampu untuk teruskan mengambil ubat migrain ni. Nad buat keputusan untuk cuba suplimen Shaklee sebagai penawar sakit kepala migrain.


MANFAAT SET MIGRAIN SHAKLEEDisini Nad kongsikan kebaikan SET MIGRAIN ini kepada kita.

1) Membantu menghilangkan stress.

2) Membantu proses pengaliran darah kerana salah satu sebab migrain ialah disebabkan pengaliran darah tidak lancar

3) Membantu supaya tidur dengan lebih nyenyak dan lena

4) Meredakan sakit kepala migrain.

Suplimen Shaklee yang Nad ambil untuk mengatasi sakit kepala migrain ialah Vivix, Omega Guard, Vitamin E, B Complex dan Ostematrix. Kesemuanya ini memang sangat membantu bagi proses pencegahan sakit kepala migrain daripada berulang lagi.

TERPAKSA SIMPAN UBAT TAHAN SAKIT

Nad cuba untuk konsisten ambil SET MIGRAIN ini dan cuba juga untuk lupakan ubat tahan sakit. 

Alhamdulillah, berkat kecekalan hati dan konsisten dengan SET MIGRAIN ini, tiada lagi kesan sakit kepala migrain. Sebelum ni dah macam-macam cara Nad cuba untuk hilangkan sakit kepala migrain tetapi baru kini berjumpa penawarnya.

Jika anda juga sedang mencari langkah pencegahan sakit kepala migrain, bolehlah cuba SET MIGRAIN ni. Pilihan terletak di tangan anda sekarang.

Jangan lepaskan peluang untuk bebas daripada migrain ini. Hubungi Nad sekarang untuk order sekarang.


NAD
CALL/SMS/WHATSAPPS 019-2639545
prop2102@gmail.com
No comments:

Powered by Blogger.