MACAM MANA NAK TAMBAH ILMU BISNES

0 Comments
Teringin nak share macam mana Nad tambah ilmu bisnes

Rasanya ramai juga tahu yang Nad memang langsung tak reti bisnes

Serius tak tahu nak bisnes macam mana

Pernah buat satu bisnes guna modal sikit tapi hangus juga modal tu buat belanja  sendiri,hadoi..

So bila Nad decide nak buat bisnes Shaklee,masa tu memang langsung takde ilmu bisnes,ilmu cikgu ni ada lahπŸ˜€

So memang rasa HURU HARA juga masa awal-awal berbisnes

Tapi bagi Nad,semua pekerjaan di dunia ni bermula dengan TAK TAHU

Nad nak jadi cikgu ni pun kena belajar juga,mana ada senang-senang terus pandai mengajar

Nad praktikkan pemikiran begitu dalam bisnes. 2-3 bulan pertama Nad belajar cara nak handle bisnes Shaklee,cara nak berkongsi dengan orang ramai,cara nak order,cara nak closed deal sales, dan juga cara nak handle bonus

Semua tu Nad belajar pelan-pelan dan step by step

Yang penting Nad belajar berterusan dan amalkan sehingga lah sekarang

Itu yang sedang tanamkan dalam minda ahli-ahli baru TeamBintang

Bagi Nad,alasan TAK RETI BISNES tu macam tak leh diterima lah

Kalau korang tak tahu macam mana nak bisnes,carilah mentor bisnes..

Kalau nak cari mentor Shaklee,carilah Nad Zaim..cewahhh!!!


You may also like

No comments: