NAK KURUS DENGAN CEPAT TANPA UBAT? SINI ADA CARANYA

0 Comments


Nad mulanya tak tahu pun yang vivix boleh buat kita kurus.

Sebabnya bila Nad konsisten dengan vivix,dapat rasakan berat ni makin turun dan badan pun tak cepat penat.

Ha macam mana tu?.sebabnya dalam vivix ada RESVERATROL

Firstly macam mana resveratrol yg ada dalam vivix ni boleh bantu kita dalam menguruskan badan?

Bukan ada pencair lemak pun❗️

Bukan ada omega 3 pun❗️

Menurut kajian, semua resveratrol yg ada dlm dunia ni akan bantu badan tingkatkan metabolisma

Metabolisma ni apa pulak❓

Selalu kita dengar org muda, metabolisme tinggi

Sebab tu makan banyak mana pun tak gemuk-gemuk

Tapi,bila usia kita makin meningkat,metabolisma kita makin berkurang tau

So, bila metabolisma  badan kita kurang, kalori yang diproses pun slow

Bila kalori yg diproses kurang

Akan banyak makanan yg tak digunakan dlm badan kita

Makanan yg tak digunakan akan jadi lemak dan toksin

Sebab tu bila rendah metabolisma, maka mulalah banyak lemak

Perut mcm mengandung 4 bulan❌

Dagu tumbuh bak cendawan❌

So vivix akan bantu anda untuk tingkatkan metabolisme badan πŸ’ͺ🏻

Cumaaa

Kalau sekarang ni dah SLIM bolehlah amik VIVIX untuk kuatkan metabolisma badan,tapi jika dah penuh lemakssss 

Haa tu kita kena buat something extra..

Jom kita BERSENAM dan MINUM VIVIXπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

Nak order vivix? Boleh terus hubungi Nad di 019-2639545




You may also like

No comments: