AKIBAT MINUM SOYA TERLALU BANYAK

0 Comments
>>>MINUM ESP ANAK PUTIH MELEPAK<<<

Adakah ini FAKTA atau AUTA?

Bagi Nad,ia bukan fakta atau auta,ia adalah GENETIK😝

Kalau mak ayahnya dah asal putih melepok,tentulah turun kat anak dia juga kan?dan begitulah sebaliknya...

Cuma kadang-kadang kebetulan je bila emaknya minum ESP time ngandung,boleh pulak anak putih dari emak😃

Nad memang suka nak bercerita tentang ESP ni sebabnya Nad dah 4 tahun amal minum ESP..

Better minum ESP untuk bagi tenaga berbanding minum kopi 3 in 1 tu kan?

Banyak cara Nad bancuh ESP tapi selalunya Nad just campur dengan air masak dan terus shake shake

Tapi ada pernah tu,Nad campur dengan STOBERI..

Perhhhhh!!!!mabeles baq hang rasa dia..masam masam lemak manis..serius sedap👍🏼



So kepada korang yang teringin juga nak minum ESP,jom ambil sekarang

Untuk mak mak yang perlukan tenaga lebih tu,jom kita minum ESP di awal pagi😀

Teruja nak order sekarang?



You may also like

No comments: