UBAT BUANG ANGIN DALAM BADAN YANG RAMAI DAH CUBA

11:11:00
Kebanyakan pakar perubatan mempercayai bahawa kembung perut berpunca daripada masalah usus yang tidak sihat. Maknanya ia juga berkaitan dengan pemakanan kita seharian.


Dulu Nad selalu alami masalah kembung perut sehingga sukar untuk tidur malam. Pernah semasa berpantang, Nad mendapat kembung perut yang teramat sakit sehingga tidak mampu untuk menjaga anak. Memang terseksa sungguh bila perut sering kembung.Kembung perut atau angin dalam badan sering dikaitkan dengan KENTUT. Korang nak tahu tak, jika bilangan kentut anda 7-23 kali setiap hari, itu adalah NORMAL. Jika terlalu kerap buang angin, sebaiknya segeralah dapatkan rawatan buang angin dalam badan.

Tetapi ada juga orang yang SUSAH BUANG ANGIN. Apa kesannya bila susah kentut dan terlalu banyak angin dalam badan?

1) Badan akan cepat penat dan lesu
2) Mudah sembelit
3) Perut tidak selesa
4) Selalu rasa kebas kaki tangan
5) Selalu menguap dan mudah mengantuk
6) Sakit kepala

Memang terbukti jika angin banyak di dalam badan, kita mudah mengantuk dan dan badan terasa lesu. Setuju kan?

Oleh sebab itu, Nad cadangkan anda ambil produk Shaklee buang angin yang memang terlajak laris di pasaran. Set Buang Angin Shaklee ini mengandungi 4 jenis suplimen iaitu VIVIX, PEPPERMINT GINGER PLUS,GARLIC COMPLEX dan HERBLAX.Disini Nad senaraikan 8 kebaikan produk buang angin dalam badan ini.

1) Mengurangkan kembung perut
2) Membantu mengurangkan sakit kepala dan sakit perut
3) Badan akan lebih bertenaga
4) Mengurangkan sengal-sengal badan
5) Meningkatkan sistem penghadaman
6) Melawaskan pembuangan air besar
7) Menurunkan kadar kolesterol dalam darah.
8) Menguatkan sistem imun badan

Jangan tunggu sehingga masalah angin dalam badan itu menjadi semakin teruk. Produk Buang Angin Dalam Badan ini memang tidak dijual di farmasi. Anda hanya boleh dapatkan daripada pengedar Shaklee yang bertauliah sahaja seperti Nad.

Daripada anda asyik mengeluh kembung perut dan susah buang angin, apa kata segera hubungi Nad untuk dapatkan produk Shaklee buang angin ini. Boleh hubungi nombor di bawah.

NAD 
CALL/SMS/WHATSAPPS 019-2639545
prop2102@gmail.comNo comments:

Powered by Blogger.