PRODUK MEMUTIHKAN KULIT PALING BERKESAN DAN LARIS DI MALAYSIA

04:47:00
Ramai rakyat Malaysia bukan sahaja obses untuk mencari produk kurus malah sangat suka mengamalkan pelbagai produk memutihkan kulit. Memang KURUS dan CANTIK dah menjadi satu keperluan dan kepuasan untuk diri masing-masing.Kalau kita lihat di kedai jamu,terlalu banyak produk putihkan kulit yang dijual.  Kita sebagai pengguna sering dimomokkan dengan kolagen putihkan kulit yang kununnya boleh putihkan kulit dengan segera.

Tetapi hakikatnya, berapa banyak kandungan kolagen dalam produk tersebut?yang banyak hanyalah kandungan bahan kimia merbahaya yang bakal merosakkan kulit

.

Nad tidak nafikan,memang terdapat produk putihkan kulit yang berkesan tetapi banyak juga produk putihkan kulit yang memberikan kesan negatif. Ini berikutan terdapat pihak-pihak tertentu mengambil kesempatan dengan meletakkan kandungan bahan merbahaya yang boleh mempercepatkan proses pemutihan kulit.

Akibatnya, pengguna memang akan merasai kesan cerahkan kulit tetapi lama kelamaan kulit akan semakin menipis dan menjadi semakin teruk.

Disini Nad ingin mencadangkan 3 produk memutihkan kulit yang paling berkesan dan selamat. Nad sendiri dah cuba hampir 4 tahun dan tiada lagi kesan negatif yang dialami.

Ia terdiri daripada 3 jenis suplimen iaitu Energising Soy Protein (ESP), Vitamin E dan Vitamin C.


VITAMIN C
Melindungi dan membaiki kulit yang rosak
Mencerahkan kulit dan melindungi daripada sunburn
Membantu pembentukan kolagen dan kulit akan menjadi lebih anjal

ENERGISING SOY PROTEIN
Membantu proses pemutihan kulit
Menjadikan kulit lebih awet muda
Menegangkan kulit muka
Membantu mengawal kandungan minyak di dalam kulit
Membantu menghilangkan parut jerawat dan jeragat di muka

VITAMIN E
Membantu mencegah sel kulit daripada rosak
Mempercepatkan proses mencerahkan kulit
Membantu kulit agar lebih tegang
Membantu menghilangkan parut di muka
Membantu mengecilkan pori-prori muka


Nad tahu, pasti ramai tertanya-tanya akan keberkesanan produk putihkan kulit ini. Disini Nad kongsikan 3 testimoni mereka yang telah berjaya memutihkan kulit dengan mengamalkan secara konsisten produk ini.


Mereka semua telah melakukan perubahan dengan mengamalkan vitamin untuk putihkan kulit ini. Sekarang giliran anda pula untuk berubah tanpa perlu perlu bertangguh lagi. Anda boleh dapatkan kulit putih seperti yang diidamkan jika konsisten dengan set ini.

Apa kata hadiahkan diri anda dengan vitamin untuk cerahkan kulit ini sekarang dengan menghubungi Nad untuk pertanyaan dan order. Nad sendiri akan bantu memberikan konsultasi secara percuma seumur hidup jika menjadi pelanggan Nad.

NAD
CALL/SMS/WHATSAPPS 019-2639545
prop2102@gmail.com

1 comment:

Powered by Blogger.