KEPENTINGAN SUPLIMEN UNTUK IBU BEKERJA

08:01:00
Baru berkesempatan nak reply message customers yang berlonggok ni...



Ada yang nak order barang...ada yang baru nak kenal-kenal dengan produk Shaklee..ada juga yang nak infom barang mereka dah sampai...

Minta maaf agak terlewat untuk reply..anak-anak baru tido...πŸ™‚

Alhamdulillah setakat ni Nad masih mampu nak disiplinkan waktu tidur dan bangun anak-anak...

Bersyukur sangat setiap hari masih diberi kesempatan untuk sediakan makan minum anak-anak..dan mostly makanan anak-anak disediakan dirumah walaupun makan telur dan kicap (sodappp woooo)

Kadang-kadang ada juga bawa mereka makan di kedai..itupun kalau ada ayahnya..kalau nad seorang..memang tak lahπŸ˜…

Lagi satu Nad nak share,tanpa suplimen Shaklee komfem Nad akan lembikkk giler...penat kottt...



Nad seorang guru yang perjalanan ke sekolah mengambil masa hampir 30minit,sampai sekolah naik tangga turun tangga..berdiri sambil mengajar..

Can u all imagine?macam mana Nad nak survive tanpa ada suplimen?

 Nad adalah ibu bekerja dan masih menyusukan anak sepenuhnya walaupun dah berusia 8bulan..pada masa yang sama mempunyai empayar perniagaan yang agak besar (aminnnn)..

Minta maaf terpaksa juga pecah rahsia...total harga vitamin yang Nad sekeluarga ambil setiap bulan mencecah RM1k...

Nampak nilai wang yang besar..tapi itulah KESIHATAN...

Walau Nad tahu ramai lagi ibu-ibu hebat di luar sana masih mampu CERGAS tanpa suplimen...Nad tetap nak ambil juga suplimen...

Yang belum ambil,apa kata jom cuba sekarang..rasailah perbezaannya..

Kalau nak order..jemputlah message Nad ye..019-2639545

Ok semua..terbebel panjang pulak...

Jom tido jom...πŸ˜€

No comments:

Powered by Blogger.