TIPS UNTUK BERJAYA DALAM BISNES YANG NAD AMALKAN

0 Comments
As salam semua...

Harini nad nak share 1 TIPS BISNES yang nad selalu amalkan...

Tipsnya adalah SABAR

SABAR macam mana tu...?

🍒 Sabar dalam melayan karenah pelanggan. Memang tidak dinafikan,nad juga ada menerima pelanggan-pelanggan yang agak cerewet maka layankan jelaaa...

🍒 Sabar dalam menunggu sales kerana kadangkala bukannya setiap hari ada je sales. Maka disitu, kesabaran sangatlah penting. Nad sentiasa berprasangka baik bahawa Allah nak bagi rezeki yang lebih baik nanti. 

🍒 Sabar dalam menunggu bayaran daripada pelanggan. Kadang-kadang tengah sabar tu,boleh pulak customer tak jadi beli. Ya Allah...mesti kene sabar banyak-banyak

🍒 Sabar dalam mencapi target yang diidamkan setiap bulan. Nad memang menetapkan target tertentu setiap bulan yang mesti di capai tetapi adakalanya tidak dapat mencapainya. Jadi, nad mesti kene sabar dan teruskan berusaha bulan hadapan.

Seronok pula sejak berbisnes ni,nad memang mendidik diri menjadi seorang PENYABAR berbanding dulu.

InsyaAllah nad akan terus SABAR kerana nad ada IMPIAN yang sangat BESAR dalam bisnes Shaklee ini.

Berminat nak join bisnes Shaklee ini bersama-sama nad...?boleh hubungi nad ye...




You may also like

No comments: