NAD BUAT SHAKLEE SEBAB DUIT?JOM BACA KISAH SEBENARNYA...

0 Comments
Nad telah diajukan satu soalan cepu mas dari seorang sahabat...



"KENAPA KO BUAT SHAKLEE..?SEBAB DUIT KE?"

Adus...tersentap sungguh soalan cenggini sebab tak ponah laie ado yang tanya face to face..berani sungguh mek deeja ni...

Nak tahu apa nad jawab...?meh korang baca slow slow...

Jawapan nad mestilah YA disebabkan DUIT tapi jika soalan itu ditanya 4 tahun dulu...

Kalau sekarang,nad buat bisnes SHAKLEE bukan sebab duit..tapi sebab TANGGUNGJAWAB...

TANGGUNGJAWAB untuk sape...?

✅ Pertama sekali tanggungjawab untuk ahli-ahli yang berdaftar dengan nad. Tentunya mereka sangat memerlukan konsultasi yang terbaik dari nad. Jika nad stop,kesian mereka tak jumpa dah pengedar yang best macam nad..πŸ˜€

✅ Kedua,tanggungjawab kepada ahli Team Bintang yang nak sangat jana income melalui bisnes shaklee. Kalau nad STOP,kesian la mereka tak jumpa dah mentor yang best macam nad😊

✅ Ketiga, tanggungjawab kepada rakyat Malaysia yang masih mencari-cari suplimen terbaik. Kesian mereka nanti terpaksa makan suplimen yang biasa-biasa dan  tiada ujian saintifik..apa nak jadi...?

✅ Keempat, tanggungjawab terhadap JANJI nad pada diri sendiri yang mesti berjaya dan tunaikan impian dengan bisnes Shaklee...kesian diri saya sendiri jika saya STOPπŸ˜€


Nad rasa inilah jawapannya yang TERBAIK nad boleh bagi...

InsyaAllah nad akan terus berjuang dengan Team Bintang untuk berkongsi kebaikan produk shaklee dengan ramai lagi orang...

Jika ada yang teringin untuk bersama-sama nad dan team bintang,boleh terus hubungi nad untuk info lanjut....




You may also like

No comments: