KEBAIKAN ESP SHAKLEE KEPADA IBU MENGANDUNG

07:20:00
Bulan lepas saya mendapat message dari seorang customer yang ingin membeli satu canister ESP. Ini berikutan, beliau baru mendapat info daripada doktor bahawa bayi di dalam kandungannya tidak cukup berat. Beliau ingin mencuba ESP kerana melalui pembacaannya, ESP dapat membantu menaikkan berat bayi dalam kandungan.

Alhamdulillah..selepas dua seminggu beliau konsisten minum ESP, inilah message gembira yang saya terima.

BAGAIMANA ESP Shaklee MEMBANTU BAYI DI DALAM KANDUNGAN?

ESP merupakan sumber protein biologi yang lengkap berasaskan tumbuhan . Ia mempunyai kandungan 14 gram protein soya.

Kepentingan protein ESP kepada bayi di dalam kandungan ialah :

1) Protein ESP membantu untuk perkembangan otak bayi. Seperti yang kita semua tahu, sel-sel dalam otak manusia terbentuk daripada PROTEIN. Jika jumlah pengambilan protein tidak mencukupi, bagaimana pula sel-sel di dalam otak akan terbentuk. Oleh itu, sangat penting bagi ibu hamil mengambil kandungan protein yang mencukupi supaya pembentukan sel di dalam otak bayi tidak terjejas

2) Protein ESP sangat membantu dalam pembentukan otot bayi dan tumbesaran bayi di dalam kandungan. Jika pengambilan protein tidak mencukupi, bayi mungkin tidak membesar dengan cukup sempurna.
Kepentingan ESP kepada ibu mengandung :

1) Kandungan 500mg kalsium di dalam ESP Shaklee sangat membantu untuk membekalkan jumlah kalsium kepada ibu hamil

2) Ia terbukti secara klinikal dapat membantu ibu hamil mengekalkan tenaga secara berjam-jam.

3) Paras glisemik indeks yang rendah sangat membantu ibu hamil mengawal jumlah gula dalam darah. Oleh itu, secara tidak langsung dapat mengawal daripada mendapat masalah diabetes semasa mengandung.

4) ESP Shaklee dapat membantu menyokong sistem imun dan mengekalkan tahap kolesterol normal serta menggalakkan kesihatan jantung. Jom saya tunjukkan testimoni ESP kepada untuk ibu mengandung.
Jangan lepaskan peluang juga untuk menonton video menarik ini....Jika anda teringin untuk merasa keenakan ESP semasa mengandung..jom lah cepat-cepat hubungi saya sementara stok masih ada.

NAD
CALL/SMS/WHATSAPPS 019-2639545
prop2102@gmail.com

No comments:

Powered by Blogger.