CARA MENGATASI MASALAH LUTUT BERBUNYI "KLETAK" KETIKA BERSOLAT

18:08:00

Masalah lutut berbunyi "krek" ketika bergerak atau ketika sedang bersolat adalah perkara biasa. Tetapi ia akan menjadi suatu perkara yang sangat luar biasa jika bunyi "krek" tersebut disertai dengan rasa nyeri dan sakit.


Untuk pengetahuan anda, lutut yang hanya berbunyi "krek" tanpa rasa nyeri itu disebabkan adanya gelembung-gelembung udara pada sendi, ligamen atau tendon. Jika ianya disertai dengan rasa sakit, ianya mungkin disebabkan adanya kecederaan pada sendi atau mengalami masalah radang sendi (arthritis).

Mungkin ramai yang akan menggunakan kaedah alternatif dengan cara mengurut bagi mengatasi masalah sakit lutut ini. Jaga-jaga ye...kalau tersilap urut, lagi buruk kesannya.


Oleh itu, cara yang paling selamat ialah dengan mengambil suplimen ataupun makanan tambahan. Saya mencadangkan anda dapatkan segera ADVANCED JOINT HEALTH TABLET (AJHT) untuk mengatasi masalah sakit lutut itu. Jom tengok video Puan Norliza yang dah sembuh dari masalah sakit-sakit sendi.Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan stok AJHT daripada saya sekarang..

Nad
call/sms/whatsapps 019-2639545
prop2102@gmail.com

No comments:

Powered by Blogger.