PERLUKAH MODAL UNTUK MEMULAKAN BISNES SHAKLEE?

Ramai yang tertanya-tanya,berapa modal yang diperlukan untuk memulakan bisnes shaklee? perlu ke beli stok terlebih dahulu dan letakkan di rumah? Jawapannya..anda tidak perlu keluarkan satu sen modal pun. Anda hanya perlu keluarkan RM75 untuk pendaftaran ahli. InsyaAllah,jika anda usaha dengan lebih gigih, RM75 akan dibayar berkali-kali ganda.

Seperti saya, saya hanya menggunakan duit bonus sahaja untuk dijadikan modal bagi membeli stok shaklee di rumah. Saya perlu meletakkan stok di rumah memandangkan ramai pengguna Shaklee saya berada di sekitar rumah dan mereka selalu mengharapkan stok sampai ke tangan mereka dengan cepat.

Jika ada pelanggan yang ingin membeli, anda hanya gunakan wang yang mereka bayar untuk membuat order ke Shaklee. Yang paling seronoknya, anda tidak perlu membungkus segala stok-stok untuk di pos, segalanya pihak Shaklee akan uruskan. Yang pentingnya, jangan lupa letakkan alamat penerima.

Senang bukan bisnes shaklee? Anda tidak perlu mengeluarkan modal beribu sehinggakan terpaksa membuat pinjaman tetapi yang pasti anda dapat membayar hutang beribu dengan bonus shaklee. Kepada yang berminat untuk memulakan bisnes shaklee, pilihlah LEADER atau GROUP yang anda yakin dapat membimbing anda sehingga berjaya. Jika anda berminat untuk menyertai Group Bintang saya, boleh hubungi saya untuk saya bimbing anda sehingga berjaya.

NAD
call/sms/whatsapp 019-2639545
prop2102@yahoo.com

No comments:

Powered by Blogger.