SET KURUS BAJET SHAKLEE UNTUK MASALAH OBESITI

TAHUKAH ANDA?

Hampir 30% rakyat Malaysia mengalami masalah obesiti yang serius?jumlah ini dijangkan akan meningkat dari setahun ke setahun jika mereka masih mengamalkan gaya hidup tidak sihat. Selain daripada kurang melakukan aktiviti fizikal, rakyat Malaysia sekarang lebih gemar untuk berehat-rehat di hadapan televisyen atau penggunaan medium sosial yang lain dari pagi sampai malam. Oleh itu, langkah berjaga-jaga perlu diambil bagi mengatasi masalah ini.

Semakin ramai yang berminat untuk dapatkan set kurus shaklee memandangkan kesannya tidak terlalu drastik dan memudaratkan. Untuk pengetahuan anda, set ini terdiri daripada 2 jenis suplimen iaitu Lecithin dan Herblax. Jangan risau kerana anda tidak perlu berulang alik ke tandas selepas mengamalkan set ini.

Disini saya memberikan sedikit penerangan mengenai set kurus shaklee ini.
Ia bertindak sebagai pemecah lemak dan pembersih salur darah. Lecithin juga bertindak sebagai pelembut najis yang berkesan dimana ia akan melembabkan usus dan memecahkan toksin di dalam usus.


Herblax  membantu membersihkan najis yang tersekat dan membuang segala lemak yang telah dibakar. Ia bertindak merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh.Herblax juga membantu untuk mengempiskan perut anda.

Jika anda berminat untuk dapatkan set kurus shaklee ini, boleh hubungi saya untuk dapatkan konsultasi percuma.


NAD
call/sms/whatsapp 019-2639545
prop2102@yahoo.com


No comments:

Powered by Blogger.