CINCH SHAKE MIX : A MUST HAVE SUPLIMEN SEPANJANG MUSIM RAYA

0 Comments
Selamat hari raya semua..walaupun lagi 3 hari umat Islam bakal menyambut hari raya..saje saya nak wish awal-awal..

Amacam persedian untuk sambutan hari raya anda?semestinya sentiasa meriah kan? al maklumlah..raya kan setahun sekali.

Kalau sebut pasal hari raya aidilfitri je,mesti sinonim dengan lemang,rendang,lontong,kuah kacang dan macam-macam lagi makanan. Wah...teruja kan?? Tapi tahukah anda?ini semua adalah puncanya bertambah lagi berat badan. Semua makanan ini mempunyai kalori yang tinggi tambah-tambah yang bersantan dan berminyak. Cuba anda bayangkan,setiap sepinggan lemang yang anda makan, sepinggan jugak lemak yang bertempek kat perut tu..OH!!!!!!pastu mula la nak merungut,perut buncit la, seluar jeans dah tak muat la, baju raya tak boleh nak pakai lagi selepas raya lah..ha..macam-macam lagi lah!! Melantak lagi banyak-banyak. Tu belum campur lagi dengan open house. Kalau boleh semua makanan nak telan, almaklumlah puasa kan sebulan, makan raya pon sebulan lah..adoiiii...

Jom baca testimoni di bawah ini..



Ha..best kan bila baca testimoni ni?? Jika anda bercadang untuk mengambil suplimen bagi membantu anda mengawal nafsu makan dan berat badan semasa hari raya, saya cadangkan anda mengambil CINCH SHAKE MIX. Kenapa saya cadangkan produk ini? sebabnya cinch sangat membantu untuk mengekalkan rasa kenyang dan kaya dengan serat.Di samping itu, ia membantu pembakaran lemak tanpa memusnahkan otot. Cinch datang dalam bentuk serbuk dan anda bolehlah minum pada waktu pagi sebelum bersarapan. Konfem akan kurang rasa nak makan banyak-banyak sebab perut dah FULL!!

berminat??
jom cepat hubungi saya dengan kadar segera sebelum hari raya ni..

NAD
call/sms/whatsapp 019-2639545
prop2102@gmail.com





You may also like

No comments: