CARA MENDAFTAR AHLI SHAKLEE

04:41:00

1) Bagaimana untuk mendaftar sebagai ahli atau pengedar Shaklee?

Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM75 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM650) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya sebagai sponsor/upline.


2) Berapakah yuran keahlian Shaklee?

Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Jumlahnya ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch).

3) Perlu ke maintain point dalam Shaklee?

Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase

4) Wajib ke membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?

Tidak, tak perlu maintain point atau ada pembelian.

5) Apakah yang diperlukan sekiranya saya ingin mendaftar sendiri di branch Shaklee?

Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Sila gunakan ID saya  sekiranya anda berhasrat untuk bersama dengan saya (satu hari nanti ke) dalam bisnes Shaklee sendiri

6) Apa perlu dilakukan jika saya sudah berdaftar dengan orang lain, tetapi mahu sertai Nad (sayangvitamin)?

Anda boleh tukar upline dengan register semula. Anda perlu membuat pembayaran untuk menjadi ahli seperti mula-mula mendaftar (step paling atas tadi). Anda boleh menggunakan ID saya sebagai sponsor anda.

7) Apakah kelebihan jadi ahli Shaklee?

Anda dapat membuat pembelian dengah harga ahli (boleh email ke prop2102@gmail.com untuk mengetahui Pricelist Shaklee). Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan.

Dengan menjadi ahli di bawah (menggunakan ID saya sebagai sponsor), anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team kami.

8) Bagaimana untuk mendaftar?

Hubungi saya NAD  di 019-2639545.

No comments:

Powered by Blogger.