Nad perasan sangat sekarang ni muka cepat berminyak. Berpeluh bagai pulak tu

Adus,memang rasa tak selesa. Tambah-tambah bila balik kerja.

Itu yang balik je rumah,benda pertama Nad buat ialah cuci muka dulu dengan pencuci Nutriwhite. 

Fuh,lega sungguh lepas cuci muka. Rasa FRESH je. Rasa LICIN je muka ni.

Rasa PUTIH tu dah memang pasti๐Ÿ˜€

Memang ku akan SETIA hujung nyawa gitu dengan NUTRIWHITE ni. Dahla JIMAT sangat.

Rasanya dah ramai bagi feedback positif tentang Nutriwhite ni tambah-tambah pencuci muka dia.

Korang kalau nak cuba,inilah masanya!!!

Jika korang bayar malam ni juga, esok Nad terus uruskan order, lusa tulat dah sampai.

Pengedar Nutriwhite Shaklee
Sekali lagi Nad mahu kongsikan mengenai masalah resdung kronik. Sebabnya ada kawan Nad yang alami resdung kronik. 



Tanda masalah resdung nya ialah kerap bersin di awal pagi. Selain tu, beliau akan alami alahan gatal di hidung dan bengkak di bibir jika tersilap makan.

DAH CUBA CEGAH MASALAH RESDUNG

Rupanya beliau dah lama mengalami masalah resdung kronik. Dah cuba macam-macam cara mengatasi masalah resdung kronik tapi masih sama. 

Kalau nak kata bab jaga makan, beliau memang menjaga pemakanan seharian. Makanan yang gatal-gatal macam makanan laut jarang sangatlah nak ambil. 

Tapi nak buat macam mana, walaupun dah cuba merawat masalah resdung, perkara yang sama masih berlaku. Akhirnya, kawan Nad bersetuju untuk cuba hilangkan masalah resdung dengan mengamalkan SET RESDUNG SHAKLEE.

JERAWAT RESDUNG MULA KELUAR

Mula-mula guna SET RESDUNG SHAKLEE ni,memang nampak sangat proses pemulihan sedang berlaku. Jerawat resdung keluar dengan sangat banyak. Tapi dalam seminggu je masalah jerawat resdung ni berleluasa.

Alhamdulillah, memang berkesan produk mengatasi masalah resdung ni. Selepas seminggu, kawan Nad dah tak gatal-gatal hidung lagi. Bersin waktu pagi dah berkurang sangat. 

Bila beliau cuba untuk makan makanan laut,Alhamdulillah dah tak gatal hidung dan bengkak bibir.

Akhirnya, beliau dah jumpa penyelesaian masalah resdung kronik yang dialami sejak zaman kanak-kanak lagi. 

Sekarang,beliau hanya konsisten sahaja dengan produk merawat masalah resdung Shaklee ni. 

PRODUK HILANGKAN MASALAH RESDUNG 

Kalau korang nak tahu, SET RESDUNG Shaklee ni mempunyai 4 jenis suplimen iaitu VIVIX, VITAMIN C, B COMPLEX, NUTRIFERON dan ALFALFA COMPLEX.



Disini Nad berikan kebaikan produk rawatan resdung shaklee ini :

✏️ Mengurangkan tahap keradangan akibat resdung kronik

✏️ Memulihara selaput lendir agar sentiasa sihat dan menguatkan antibodi badan

✏️ Meningkatkan antibodi dan daya tahan penyakit pada badan


TESTIMONI SET RESDUNG SHAKLEE









Jika anda juga mempunyai masalah resdung kronik, penyelesaian sudah ada di depan mata. Jangan berpalilng lagi dan selesaikannya secepat mungkin.

Ramaiyang bijak berbelanja untuk sihat memilih produk Shaklee yang mempunyai jaminan kualiti dan kajian klinikal ini. Jangan tunggu sehingga masalah resdung kronik anda itu menjadi lebih serius. Hubungi Nad untuk dapatkan produk rawatan masalah resdung kronik sekarang.

"FAST ACTION FAST RESULT"

NAD 
CALL/SMS/WHATSAPPS 019-2639545
prop2102@gmail.com


































Bermula dari tahun 2012, Nad mencari-cari bisnes online apa yang sesuai. Nad tengok ramai kawan menjalankan bisnes cookies online, bisnes online jual jubah, bisnes online jual baju dan lain-lain. Nampak menarik sangat sebab boleh bantu tambah pendapatan sampingan.


Akhirnya, Nad memilih bisnes online tanpa modal iaitu menjual produk suplimen Shaklee. Memang inilah yang Nad cari-cari sebelum ini iaitu tidak perlu mengeluarkan modal beribu. Nad hanya perlu mendaftar sebagai ahli Shaklee iaitu sebanyak RM69 dan boleh jalankan bisnes online Shaklee.

Ada 5 sebab utama Nad memilih bisnes online Shaklee iaitu : 

1) Nad adalah seorang ibu bekerja dan bisnes online Shaklee adalah paling sesuai

2) Nad boleh jalankan bisnes online Shaklee dari rumah atau di mana-mana sahaja.

3) Ramai rakyat Malaysia memilh untuk membeli belah melalui online dan bisnes online memang menguntungkan.

4) Memandangkan Nad suka melayari Facebook, apa salahnya jika menjalankan bisnes online melalui facebook. 

5) Bisnes online mudah sangat sebab  hanya perlukan telefon bimbit dan talian internet.

6) Yang paling Nad suka ialah bisnes online tanpa cari orang. Shaklee adalah pilihan terbaik.

7) Nad tidak perlu mengeluarkan modal yang banyak untuk jalankan bisnes online dari rumah kerana Shaklee bisnes online tanpa modal.

Bagi Nad, bisnes online merupakan trend pernigaan terkini. Kita tidak perlu bersusah payah untuk mencari tapak kedai untuk disewa dan diuruskan. Memang bisnes online senang sangat.

Sekarang ni kita perlu berhati-hati kerana banyak sangat bisnes online penipu. Jangan mudah terpedaya dengan iklan " BISNES ONLINE MENGUNTUNGKAN". " BISNES ONLINE MODAL RENDAH", "BISNES ONLINE LUMAYAN" dan sewaktu dengannya.

Pastikan binses online yang kita nak ceburi itu betul-betul selamat dan tidak merugikan kita. Bagi Nad, bisnes online Shaklee memang menguntungkan. Ia bukanlah bisnes online penipu kerana nad sendiri dah merasa income beribu-ribu hasil jualan online produk Shaklee.

Kepada ibu-ibu bekerja yang sedang mencari pendapatan sampingan dan memilih untuk jalankan secara online, Shaklee adalah bisnes online paling terkini 2017.

Jangan lepaskan peluang hebat untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee sekarang. Buatlah keputusan yang terbaIk agar mendapat keuntungan yang berganda hasil bisnes online Shaklee. 

Boleh hubungi Nad jika bisnes Shaklee menjadi pilihan anda. Nad sendiri akan memberikan tunjuk ajar dalam menjalankan bisnes Shaklee.

NAD
CALL/WHATSAPPS 019-2639545
prop2102@gmail.com




Hari ini Nad ingin berkongsi cerita mengenai sakit kepala akibat migrain. Nad sendiri alaminya selepas bersalin anak ketiga. Mungkin kerana berjaga malam sehingga menyebabkan migrain sakit kepala.




Sakit kepala migrain disebabkan banyak faktor seperti kurang tidur, stress dan faktor pemakanan juga boleh menjadi penyebab migrain dan sakit kepala.

DOKTOR SAHKAN ADA MIGRAIN

Pada mulanya, Nad tak tahu pun yang sakit kepala  ini disebabkan migrain. Akibat terlalu kerap sakit kepala, terus berjumpa doktor untuk rawatan lanjut. Doktor telah sahkan Nad mendapat sakit kepala akibat migrain.

 Migrain sakit kepala sebelah kiri atau kanan. Memang bahaya sakit kepala migrain ni kerana ada yang pernah terkena strok di muka akibat efek sakit kepala migrain.

Gambar sakit kepala migrain


Doktor ada berikan ubat penahan sakit bagi hilangkan sakit kepala migrain tapi kesannya cuma 
mengurangi sakit. Jika migrain datang lagi, perlu ambili ubat sebagai penahan sakit dan bukannya sebagai pencegahan sakit kepala migrain.

Entah macam mana, Nad rasa tak mampu untuk teruskan mengambil ubat migrain ni. Nad buat keputusan untuk cuba suplimen Shaklee sebagai penawar sakit kepala migrain.


MANFAAT SET MIGRAIN SHAKLEE



Disini Nad kongsikan kebaikan SET MIGRAIN ini kepada kita.

1) Membantu menghilangkan stress.

2) Membantu proses pengaliran darah kerana salah satu sebab migrain ialah disebabkan pengaliran darah tidak lancar

3) Membantu supaya tidur dengan lebih nyenyak dan lena

4) Meredakan sakit kepala migrain.

Suplimen Shaklee yang Nad ambil untuk mengatasi sakit kepala migrain ialah Vivix, Omega Guard, Vitamin E, B Complex dan Ostematrix. Kesemuanya ini memang sangat membantu bagi proses pencegahan sakit kepala migrain daripada berulang lagi.

TERPAKSA SIMPAN UBAT TAHAN SAKIT

Nad cuba untuk konsisten ambil SET MIGRAIN ini dan cuba juga untuk lupakan ubat tahan sakit. 

Alhamdulillah, berkat kecekalan hati dan konsisten dengan SET MIGRAIN ini, tiada lagi kesan sakit kepala migrain. Sebelum ni dah macam-macam cara Nad cuba untuk hilangkan sakit kepala migrain tetapi baru kini berjumpa penawarnya.

Jika anda juga sedang mencari langkah pencegahan sakit kepala migrain, bolehlah cuba SET MIGRAIN ni. Pilihan terletak di tangan anda sekarang.

Jangan lepaskan peluang untuk bebas daripada migrain ini. Hubungi Nad sekarang untuk order sekarang.


NAD
CALL/SMS/WHATSAPPS 019-2639545
prop2102@gmail.com




Adakah anda cepat penat dan mengah semasa mengandung? Jika jawapannya YA, maka anda perlu teruskan membaca kerana Nad akan kongsikan beberapa cara cepat menghilangkan penat semasa mengandung.

Memang Nad tidak nafikan, ibu hamil cepat penat. Tambah-tambah ibu yang perlu menguruskan anak-anak lain dan masa yang sama kandungan sedang sarat.


Sesetengah ibu hamil cepat penat di awal kehamilan. Macam Nad, seawal hamil 2 bulan dah terasa cepat penat dan mengah. Oleh sebab itu, Nad memang amalkan makan makanan tambah tenaga semasa hamil.

AMALKAN MAKANAN SUNNAH SEMASA HAMIL

Antara makanan tambah tenaga ketika hamil ialah KURMA. Nad memang sentiasa sediakan kurma di dalam beg jika terasa lapar dan penat.

Selain kurma, Nad juga amalkan suplimen Shaklee sebagai cara cepat hilangkan penat. Nad ni memang kategori cepat penat semasa hamil maka suplimen Shaklee sangat membantu.

Kalau nak tahu, untuk tambah tenaga semasa hamil, Nad ambil SET HAMIL SHAKLEE dan SET TENAGA SHAKLEE.




Dah ramai yang cuba set tambah tenaga Shaklee ini. Kalau tak pecaya, jom tengok video di bawah



KESAN POSITIF YANG DIPEROLEHI

Alhamdulillah, banyak sangat kesan positif yang Nad dapat selepas amalkan dengan konsisten dengan SET TENAGA Shaklee ini. Antaranya :

1) Lebih mudah bangun pagi

2) Kurang rasa lapar dan kurang nak mengunyah

3) Badan kekal bertenaga sehingga ke petang

4) Kurang sakit pinggang

5) Tidak sembelit 

Bersyukur sangat sebab dapat tambahkan tenaga semasa hamil. Nad dah tak cepat penat dan mengah ketika berjalan dan naik tangga.

Kepada yang berminat untuk cuba juga produk Shaklee tambah tenaga semasa hamil ni, apa kata hubungi Nad sekarang. Nad akan berikan konsultasi percuma seumur hidup kepada anda.



NAD

CALL/SMS/WHATSAPPS 019-2639545

prop2102@gmail.com